Op zoek naar ergotherapie doen?

ergotherapie doen
ErgoThuis Welkom.
Ontdek wat Ergotherapie voor mij kan doen. Hoe vind ik een ergotherapeut? Wie een beroep wil doen op de diensten van ergotherapie aan huis, kan hier alle adressen van de erkende diensten vinden waar u concreet met uw vragen terecht kan.
sea life
Ergotherapie Arteveldehogeschool Gent.
Zin om een deel van je studie in het buitenland te doen? Het kan, zowel voor lessen als voor stage. Wat na je opleiding? Als startklare professional kan je meteen aan de slag, maar je kan natuurlijk ook verder studeren. Ligging en bereikbaarheid. Vragen over deze opleiding? Bachelor in de ergotherapie.
lenen
Ergo Doen.
lenen
Wat doet de ergotherapeut? CM.
training van dagelijkse activiteiten: stap voor stap leert de ergotherapeut je je gewoontes aan te passen. Zodat je de dagelijkse activiteiten kunt doen, maar op een andere manier.; verplaatsingstechnieken: samen met de ergotherapeut oefen je nieuwe methoden om je te verplaatsen met een zo laag mogelijke lichaamsbelasting.;

is een behandelwijze die je helpt om de problemen op te lossen die je vermog en verstoren om de dingen te doen die jij belangrijk vindt. Ergotherapie kan je ook helpen om die problemen te voorkomen of om de effecten ervan t e verminderen.
Onderwijskiezer.
Onderwijskiezer geeft hier per studieniveau een overzicht van de basisopleidingen die wij logisch vinden voor dit beroep. Weet echter dat er vaak ook nog andere mogelijkheden zijn. Voor een aantal beroepen kan een specifieke opleiding wettelijk vereist zijn. Ergotherapie Professionele bachelor HO.

Contacteer ons