Op zoek naar cursus ergotherapie bij ouderen?

cursus ergotherapie bij ouderen
Dementie en Ergotherapie ID nummer: 224676.
Opleidingen details Pro Education BV. Als u als professional deze cursus gevolgd heeft dan wordt de presentie ingegeven door de opleider. Dementie en Ergotherapie ID nummer: 224676. Scholing met fysieke bijeenkomsten/ accreditatie voor totaal. Totaal behaalde geaccrediteerde punten. 28-9-2015 t/m 28-9-2019. Dementie is een aandoening die veel voorkomt in Nederland. Door de vergrijzing en stijgende levensverwachting groeit het aantal ouderen met dementie nog steeds gestaag.
hotel charleroi
Ergotherapie bij ouderen ID nummer: 301949.
De gekozen werkvorm van deze cursus is een zgn. De deelnemer kiest uit een aanbod van 8 actuele lesonderwerpen op het gebied van ergotherapie bij ouderen, zelf een 4 tal onderwerpen. Het cursusaanbod sluit hierdoor zo goed mogelijk aan op de individuele kennisbehoefte van de deelnemer.
trapliften
Cursussen Ergotherapie: Ouderen Pro Education.
Ergotherapie Cursussen: Ouderen. Wilt u inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om te werken aan een betere opsporing, diagnose en behandeling van pijn bij ouderen of specifiek bij ouderen met dementie? Pro Education biedt u diverse cursussen ergotherapie gericht op Ouderen.
geld lenen

e-cursus Korsakov en ergotherapie. Omgeving en context binnen ergotherapie, 08/05/2018. Digitalisering in de zorgsector, 24/05/2018. Doelgerichte persoonsgerichte zorg bij dementie, op basis van de observatieschaal dementie WSW-dementie, 29/05/2018. Cursus longrevalidatie basiscursus, 11-13/6/2018. Cursus longrevalidatie gevorderden, 19-21/06/2018. Vlaams GGZ congre s, 18-19/09/2018.
Bank
Opleiding: HBO Ergotherapie bij Ouderen Springest.
HBO Ergotherapie bij Ouderen. Deze opleiding is helaas verwijderd door Pro Education. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Skillslab Verpleegtechnische handelingen niveau 3. KCM groep biedt de mogelijkheid om verpleegtechnische handelingen aan te leren en te oefenen in een simulatie omgeving skillslab. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze training. Max: 12 12 weken MBO 3. Verpleegkundige MG profiel Wijkverpleegkundige. Verpleegkundige MG profiel Wijkverpleegkundige De overheid zet in op een sterkere eerstelijnszorg. Zorg en ondersteuning moeten mensen, me. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan deze cursus verbonden zijn.
Relaxatietechnieken binnen de ouderenzorg SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Relaxatietechnieken binnen de ouderenzorg. De laatste jaren is er een groeiende aandacht voor gedragsproblemen bij ouderen, denk maar aan dementie en alzheimer. Meer en meer toont onderzoek aan dat het gebruik van relaxatietechnieken een positief effect kan hebben op de toestand van de patiƫnt.

Contacteer ons