Resultaten voor deeltijd

deeltijd
Deeltijd MBO HBO opleidingen en trainingen Schoevers.
Daarom bieden wij volwaardig programmas waarin je kunt studeren in deeltijd. Deze programma's' variëren van een korte en praktische secretaresse opleiding of training tot een complete opleiding Office Management die leidt tot een vakdiploma of landelijk erkend MBO of HBO-diploma.
cyber security
Deeltijd Wikipedia.
Als de werknemer ook nog een omvangrijker baan heeft dan wordt de minder omvangrijke baan een nevenfunctie genoemd. In Nederland werken gehuwde en samenwonende vrouwen met jonge kinderen vaak in deeltijd om meer tijd aan gezin en hobby's' te kunnen besteden.
geld lenen voor studie
Avans Deeltijd Deeltijd Bachelor Associate degree-opleidingen.
Alle opleidingen van Avans Deeltijd zijn aanwezig om met jou in gesprek te gaan over de best passende opleiding voor jou. De eerstvolgende Open Avond Deeltijd vindt plaats in s-Hertogenbosch op woensdag 13 juni vanaf 18.00 uur. Schrijf je nu in.
preventie assistente opleiding
Accountancy in deeltijd Amsterdam Business School University of Amsterdam.
De master Accountancy in deeltijd duurt anderhalf jaar. Als je van het HBO komt, moet je daar nog een éénjarig schakelprogramma bij rekenen. Indien je in het bezit bent van een HBO AC diploma, dan duurt het deficiëntieprogramma maar een half jaar.
marketing opleidingen
Control in deeltijd Amsterdam Business School University of Amsterdam.
Control in deeltijd. Toelating en aanmelden. Control in deeltijd. Brochure aanvragen Aanmelden informatieavond. De masteropleiding Control in deeltijd is bestemd voor mensen die een HBO of WO-bachelor met relevante bedrijfseconomische kennis hebben afgerond en naast hun werk verder willen studeren.
nlp opleiding
Deeltijd studeren in het hbo.
Relevant werk en hoe kom je eraan? Welke titel mag ik voeren na mijn opleiding? 21e eeuwse vaardigheden. U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo.
prince2 opleiding
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
Of je accountant wilt worden of financieel directeur, je hebt een cijfermatige inslag en je bent geïnteresseerd in financiële problemen. De bagage die je nodig hebt voor je ambitie, vergaar je bij een van de financiële opleidingen van Avans Deeltijd.
energetisch therapeut opleiding
Voltijd, deeltijd of duaal? Studiekeuze123.
Home Wegwijzer Studie Kiezen Wat Is Er Allemaal Mogelijk Voltijd Deeltijd Duaal Wat Is Wat. Voltijd, deeltijd, duaal: wat is wat? Als je gaat studeren, kun je kiezen uit een opleiding in voltijd, deeltijd of duaal. Maar wat is het verschil?
financieel management
Deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Dan zijn de bacheloropleidingen in deeltijd van Hogeschool Inholland iets voor jou! Inholland verzorgt hoogwaardig en praktijkgericht onderwijs in deeltijd. De bacheloropleidingen duren officieel vier jaar. Heb je al relevante kennis en vaardigheden en kun je dat aantonen, dan is het ook mogelijk te versnellen.
seo opleiding

Contacteer ons