Op zoek naar werken als ergotherapeut?

werken als ergotherapeut
Beste Ergotherapeut banen en salarissen.
1 ERGOTHERAPEUT voltijds. 2 dagen geleden. Het OCMW Zaventem is voor haar Woon en Zorgcentrum op zoek naar een voltijds ergotherapeut. Als ergotherapeut werk je samen met anderen om onze bejaarden in het WZC een zo comfortabel en. 1 Ergotherapeut Deeltijds.
auto verzekeren
Ergotherapeut vacatures Simply Hired.
Als Psychiatrisch Centrum bieden wij voor volwassen en ouderen deskundige en specialistische behandeling aan. 6 dagen geleden. OPZ Geel Geel. Je bent in het bezit van een diploma gegradueerde in de ergotherapie of bachelor in de ergotherapie. Je hebt bij voorkeur ervaring in een klinische setting. In samenspraak met ergotherapeut, voorbereiden, organisatie en evaluatie. Qaly@Beersel zoekt voor haar. 8 dagen geleden. Paramedisch winkeladviseur Regio Ieper. Uw hoofdactiviteit bestaat uit het adviseren, verkopen en verhuren van hulpmiddelen waarbij deskundig advies centraal staat; U staat in voor een vlotte. Je werkt binnen de zorgteams mee aan de zorgplannen van bewoners, aangepast aan hun noden en behoeften met een focus op de algemene dagelijkse. Ergotherapeute 304/38, 80%. Woon-en zorgcentrum O.L.Vr. U wil in een professioneel en dynamisch team werken met enthousiaste collegas Kwaliteitszorg en zorg op maat spreken U aan U bent bereid blijvend.
Unibet Mobile
Ergotherapeut-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Uz Leuven. Ergotherapeut cognitieve aandoeningen. UPC KU Leuven Leuven. Je neemt als ergotherapeut een actieve rol op in het inschatten van de functionaliteit van de patiƫnt. Je werkt mee aan het optimaliseren van de autonomie van.
Immo Marbella

Tot op heden werken ze nog vooral intramuraal in instellingen. Doch meer en meer ergotherapeuten werken als zelfstandige in de thuiszorg., waar ze ouderen, volwassenen en kinderen behandelen voor problemen van. fysieke, cognitieve en/of geestelijke aard. Je zoekt een ergotherapeut om thuis therapie te geven?
lenen
Ergotherapeut.
Je moet zowel zelfstandig als in een team kunnen werken. Je gaat zelfstandig op bezoek bij mensen en bedenkt de oplossingen die nodig zijn. Tegelijk moet je kunnen samenwerken in een team van mensen uit andere disciplines om de voorgestelde oplossingen ook echt ten uitvoer te brengen. Technisch inzicht en tekenvaardigheid. De oplossingen die je bedenkt maak je vaak niet zelf. Hulpmiddelen worden dikwijls gemaakt door een technicus een metaalbewerker, een elektronicus of een orthopedisch instrumentmaker. Als ergotherapeut moet je de door jou bedachte oplossingen kunnen tekenen en kunnen toelichten aan de technici.
Ergotherapeut www.werkmetmensen.be.
Als zelfstandige werk je vaak op afspraak. Voor wie werk je? Je richt je op het weer mogelijk maken van dagelijkse handelingen bij mensen die door ziekte of handicap een lichamelijke beperking hebben opgedaan. Zowel praktijk als theorie in opleiding.
Bachelor Ergotherapie-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Lees meer over werken bij Zna. Ergotherapeut voor Geriatrie, 50% tijdelijke opdracht tot 3. ZNA 10 reviews Merksem. Een Bachelor diploma in de Ergotherapie, en een erkenning titel die aantoont dat u een theoretische en praktische opleiding heeft gevolgd alsmede visum die. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Merksem. Lees meer over werken bij Zna. Je beschikt over een diploma bachelor in de ergotherapie. Dienstencentrum GIDtS is op zoek naar een. 26 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Gits. Lees meer over werken bij Mariasteen. Psychiatrisch Centrum Zoete Nood Gods Lede. Je hebt een diploma bachelor in de ergotherapie of bachelor in de orthopedagogie. Je werkt als activeringsmedewerker in het Psychiatrische Verzorgingstehuis.
ergotherapeut Zorgjobs.be.
Functiebeschrijving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur.Samen met je collega's' head hospitality. Ergotherapeute te Hoboken. Functiebeschrijving Je organiseert en geeft de dagelijkse ergontherapeutische begeleidingDoor aangepaste groepsactiviteiten en individuele activiteiten geef je de bewoners de kans hun mentale, fysieke en. Ergotherapeut voor Psychosezorg, 80% Vac. Werken voor ZNA is deel uitmaken van een vooruitstrevend netwerk van 9 ziekenhuizen in de regio Antwerpen.
Ergotherapeut-vacatures in Oost-Vlaanderen mei 2018 Indeed.com.
AZ Nikolaas 5 reviews Beveren. Je werkt zelfstandig in de uitvoering van jouw taken als ergotherapeut. Als ergotherapeut werk je op de dienst SP loco-motorische revalidatie op de campus. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Beveren. Lees meer over werken bij AZ Nikolaas.
Ergotherapeut vacatures Trovit.
Ter versterking van ons WZC Belle Epoque te Knokke-Heist zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Ergotherapeut e. Als ergotherapeut e sta je in voor. 16 dagen geleden op Zorgjobs. Ergotherapeut e woonzorgcentrum Heydehof. Armonea Niet Bekend, Hoboken, Antwerpen. Je organiseert en geeft de dagelijkse ergontherapeutische begeleiding Door aangepaste groepsactiviteiten en individuele activiteiten geef je de bewoners de kans. 4 dagen geleden op belgievacature.be. Ergotherapeut e te Brasschaat. Armonea Brasschaat, Antwerpen. werken, in een stabiele en moderne werkomgeving waar er ruimte is voor doorgroeimogelijkheden!

Contacteer ons