Zoeken naar master na ergotherapie

master na ergotherapie
ergotherapie VIVES.
Het is de bedoeling dat je gedurende de opleiding zoveel mogelijk ervaring opdoet binnen de vier disciplines van de ergotherapie, met name fysieke revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, ontwikkelingsproblemen en geriatrie. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een stageplaats. De opleiding beschikt over voldoende stageplaatsen. Voor de stage in je eerste jaar en voor je eindwerkstage bestaat de mogelijkheid om zelf een voorstel in te dienen. Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren? Binnen de Associatie Universiteit Leuven vind je talloze bachelor, master en vervolgopleidingen die aansluiten bij je diploma.
Charleroi Airport
Wat na je opleiding? Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Ergotherapie Wat na je opleiding? Wat na je opleiding? Als ergotherapeut kom je terecht in het ruime werkveld van de gezondheidszorg: algemene en gespecialiseerde ziekenhuizen, woon en zorgcentra, revalidatiecentra, medisch-pedagogische instituten, dagverblijven, psychiatrische centra, scholen voor buitengewoon onderwijs, beschutte woonvormen. Je kan ook aan de slag als zelfstandig ergotherapeut en kiest zelf of je werkt met kinderen, volwassenen of ouderen. Vind ik werk met mijn diploma? Onze studenten doen gemiddeld iets meer dan twee maanden over de zoektocht naar een geschikte job. Een jaar na het afstuderen is slechts 35, % van de afgestudeerden met dit diploma werkzoekend Bron: VDAB-Schoolverlatersrapport 2016. Liever verder studeren? Zo'n' 364, % van onze studenten studeert verder. Aan de Arteveldehogeschool kan je via een verkort traject een tweede bachelordiploma behalen, bijvoorbeeld Bachelor in het onderwijs of Bachelor in het sociaal werk. We bieden daarnaast nog mogelijkheden om je kennis te verdiepen via.: bachelor-na-bacheloropleidingen, bijvoorbeeld de banaba in de Creatieve therapie. postgraduaten, bijvoorbeeld het postgraduaat Autisme. Binnen de Associatie Universiteit Gent vind je talloze bachelor, master en vervolgopleidingen die aansluiten bij je diploma.
minilening
Opleidingen Ergotherapie wat na je studies Odisee.
Wat na je studies? Verder studeren na Ergotherapie. Als ergotherapeut krijg je een brede opleiding en kun je op veel plaatsen terecht. Waar behoefte is aan training om mensen optimaal te laten functioneren in hun milieu, doet men een beroep op jouw deskundigheid. Een bachelor-na-bacheloropleiding biedt voltijds dagonderwijs voor afgestudeerden in het hoger onderwijs die zich in een bepaald domein willen bekwamen. Palliatieve zorg postgraduaat. Haal een postgraduaat. De EHSAL Management School EMS, partner van Odisee, organiseert ook postgraduaten die perfect aansluiten bij een eerder behaald diploma in de gezondheidssector. De Master in de Ergotherapeutische Wetenschap richt zich naar bachelors en gegradueerden in de Ergotherapie en naar gegradueerden in de arbeidstherapie.
lenen
Na een professionele Bachelor Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen Universiteit Gent.
Na het behalen van het academische bachelor L.O. en Beweginswetenschappen kunnen deze studenten instromen in de 2-jarige Masteropleiding. Meer info over het traject.: Verkort programma tot Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen diploma Bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs onderwijsvak: lichamelijke opvoeding 106 studiepunten.
Universiteit Gent: Master of Science in de ergotherapeutische wetenschap.
De doelstelling van de masteropleiding is jou als toekomstig ergotherapeut de nodige kennis en vaardigheden mee te geven zodat je binnen die verschillende werkdomeinen onderzoeks en managementfuncties kunt opnemen. De opleiding vormt je tot een master in de ergotherapie die naast de innoverende competentie over o.a.
Onderwijskiezer.
Een schakelprogramma levert geen academische graad of diploma op, je hoeft dus ook geen leerkrediet in te zetten. Een schakelprogramma geeft toegang tot één welbepaalde master in een welbepaalde instellng. Dit zijn de mogelijkheden na deze studierichting.: Schakelprogramma's' specifiek na Ergotherapie.
Master-na-bachelor opleidingen Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen Universiteit Gent.
Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij kinderen. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij ouderen. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie lerarenopleiding. Opleiding Verpleegkunde en Vroedkunde. Verpleegkunde en Vroedkunde. Documenten betreffende de infodag academiejaar 2018-2019. Infobrochure schakel en master verpleegkunde en vroedkunde.
Ergotherapie Professionele bachelor Thomas More.
We hebben aan alles gedacht. We sluiten de week af op locatie met een heus afscheidsritueel en sturen je trots de wereld van de ergotherapie in. Na je studie. Aan het werk. Aan het werk. Aan het werk. Bij je diploma ontvang je van de overheid meteen je officiële erkenning als ergotherapeut. Vanaf nu kan je in heel wat sectoren en functies aan de slag! Maar durf breder te kijken dan enkel naar het ergotherapieprofiel. Ook in coachende, coördinerende, en opvoedkundige jobs kan je je rijke bagage perfect inzetten. Instellingen voor personen met een verstandelijke beperking, psychiatrische ziekenhuizen of eenheden, begeleide woonvormen. Tweede bachelor via verkort traject. Leraar lager onderwijs. Zorgverbreding en Remediërend Leren. Master via schakeljaar.
Na de studie Ergotherapie Bekijk onze opleidingen Studeren Zuyd.
Bij deze internationale Europese master kun je bij vijf instituten verder studeren binnen je vakgebied ergotherapie. De opleiding Ergotherapie bestaat sinds 1970 en vanaf 1974 hebben wij dus de eerste alumni afgeleverd. Er is speciaal voor alumni van Ergotherapie een Facebook pagina. Via deze Facebookpagina kun je eenvoudig contact leggen met collega's. Er worden vacatures geplaatst door de alumni coordinator, maar dit kan ook door alumni zelf. Verder worden er ook congressen en cursussen weergegeven. Wil je als alumnus op de hoogte gehouden worden van activiteiten voor alumni die door de opleiding Ergotherapie worden georganiseerd? Meld je dan aan als Ergo-alumnus. Na je afstuderen kun je als alumnus verbonden blijven aan de hogeschool.

Contacteer ons