Meer resultaten voor banaba na ergotherapie

banaba na ergotherapie
Studeren na het behalen van een bachelor of masterdiploma Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen.
U bent hier: Home / Onderwijs / Studeren na het behalen van een bachelor of masterdiploma. Studeren na het behalen van een bachelor of masterdiploma. Wie reeds een professioneel of academisch diploma behaald heeft, kan afhankelijk van de vooropleiding verder studeren aan onze faculteit via verschillende trajecten en dit zowel voltijds als deeltijds bv.
charleroi
Wat na je opleiding? Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Ergotherapie Wat na je opleiding? Wat na je opleiding? Als ergotherapeut kom je terecht in het ruime werkveld van de gezondheidszorg: algemene en gespecialiseerde ziekenhuizen, woon en zorgcentra, revalidatiecentra, medisch-pedagogische instituten, dagverblijven, psychiatrische centra, scholen voor buitengewoon onderwijs, beschutte woonvormen. Je kan ook aan de slag als zelfstandig ergotherapeut en kiest zelf of je werkt met kinderen, volwassenen of ouderen. Vind ik werk met mijn diploma? Onze studenten doen gemiddeld iets meer dan twee maanden over de zoektocht naar een geschikte job. Een jaar na het afstuderen is slechts 35, % van de afgestudeerden met dit diploma werkzoekend Bron: VDAB-Schoolverlatersrapport 2016. Liever verder studeren? Zo'n' 364, % van onze studenten studeert verder. Aan de Arteveldehogeschool kan je via een verkort traject een tweede bachelordiploma behalen, bijvoorbeeld Bachelor in het onderwijs of Bachelor in het sociaal werk. We bieden daarnaast nog mogelijkheden om je kennis te verdiepen via.: bachelor-na-bacheloropleidingen, bijvoorbeeld de banaba in de Creatieve therapie.
leemans
Opleidingen Ergotherapie wat na je studies Odisee.
Wat na je studies? Verder studeren na Ergotherapie. Als ergotherapeut krijg je een brede opleiding en kun je op veel plaatsen terecht. Waar behoefte is aan training om mensen optimaal te laten functioneren in hun milieu, doet men een beroep op jouw deskundigheid.
Bank
bachelor na bachelor Hogeschool Gent.
Centrum voor ondernemen. vacatures aan de HoGent. BACHELOR NA BACHELOR. bachelor na bachelor. bachelor na bachelor. master na master. navormingen en studiedagen. Hieronder vind je een overzicht van de bachelor-na-bacheloropleidingen aan de HoGent. Klik op de links voor meer info.
Verkorte trajecten Hogeschool Gent.
vacatures aan de HoGent. bachelor na bachelor. master na master. navormingen en studiedagen. Heb je al een diploma hoger onderwijs of HBO5 op zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een beperkte studietijd een extra diploma behalen.
Ergotherapie Professionele bachelor Thomas More.
En na je studies? Dan kan je aan de slag in o.a. revalidatiecentra, scholen, psychiatrische diensten en begeleide woonvormen. Of je kiest om verder te studeren: een banaba of een masteropleiding in de Ergotherapeutische wetenschappen, de keuze is aan jou! Volgend academiejaar starten we met een nieuw programma. De details vertellen we je graag op één van onze opencampusdagen! Volg Ergotherapie op Facebook.
ergotherapie VIVES.
Het is de bedoeling dat je gedurende de opleiding zoveel mogelijk ervaring opdoet binnen de vier disciplines van de ergotherapie, met name fysieke revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, ontwikkelingsproblemen en geriatrie. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een stageplaats. De opleiding beschikt over voldoende stageplaatsen. Voor de stage in je eerste jaar en voor je eindwerkstage bestaat de mogelijkheid om zelf een voorstel in te dienen. Wat kan ik na deze opleiding nog verder studeren? Binnen de Associatie Universiteit Leuven vind je talloze bachelor, master en vervolgopleidingen die aansluiten bij je diploma. Zo kan je via een schakeljaar van 60 studiepuntenéén jaar doorstromen naar de master in de ergotherapeutische wetenschappen van 60 studiepuntenéén jaar. Studenten kiezen vaak voor een master in de gerontologie, psychologiepedagogie. Je kan een Banaba volgen; buitengewoon onderwijs, zorgverbreding.
Onderwijskiezer.
Een schakelprogramma levert geen academische graad of diploma op, je hoeft dus ook geen leerkrediet in te zetten. Een schakelprogramma geeft toegang tot één welbepaalde master in een welbepaalde instellng. Dit zijn de mogelijkheden na deze studierichting.: Schakelprogramma's' specifiek na Ergotherapie.
Na een professionele Bachelor Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen Universiteit Gent.
Het nog te volgen bachelorprogramma is afhankelijk van het behaalde diploma en wordt gespreid over 2 academiejaren. Na het behalen van het academische bachelor L.O. en Beweginswetenschappen kunnen deze studenten instromen in de 2-jarige Masteropleiding. Meer info over het traject.:

Contacteer ons