Meer resultaten voor cursus ergotherapie

cursus ergotherapie
Cursussen en Nascholing Ergotherapie Pro Education.
Cursus ergotherapie: gegeven voor en door ergotherapeuten. Ons aanbod van, meestal ADAP-geaccrediteerde cursussen, heeft bekendheid verworven vanwege de inhoud die goed aansluit bij uw beroepspraktijk. Cursussen ergotherapie gegeven voor en door ergotherapeuten. Onze docenten zijn ervaren professionals die vol enthousiasme hun expertise aan u overdragen.
Sea
Ergotherapie Arteveldehogeschool Gent.
Dan is de opleiding Bachelor in de ergotherapie jou op het lijf geschreven! Om na te gaan of ergotherapie iets voor jou is, nodigen we je alvorens je komt inschrijven uit op een persoonlijk en verplicht instroomgesprek. Download de brochure 2018-2019.
2dehands auto
Ergotherapie Howest.
Mijn interesse in de fysieke revalidatie was echter niet afgenomen. Daarom besloot ik ergotherapie te studeren. Ik was aangenaam verrast dat ergotherapie zon breed werkdomein heeft en zich op de mens in zijn geheel richt en niet enkel op de fysieke kwaal.
lenen
ergotherapie VIVES.
Onze elektronische leeromgeving, Toledo, speelt een centrale rol tijdens je opleiding. Je zult er alle informatie over je vakken vinden, cursus en oefenmateriaal kunnen downloaden en online met je docenten in contact kunnen komen. Wie inschrijft, krijgt bovendien gratis een volledige licentie op Microsoft Office voor Windows en Mac. Ga ik tijdens deze opleiding op stage? In de eerste opleidingsfase loop je één week stage in het kader van de lessen communicatieve vaardigheden. Je maakt kennis met het werkveld van de ergotherapie.
Cursus opstarten als zelfstandig ergotherapeut Ergopraktijk.
Ellen is vooral actief binnen deeldomein ggz ontwikkeling kind. Tinneke specialiseerde zich binnen geriatrie/gerontologie fysieke revalidatie. Inschrijven voor de cursus kan enkel door aankoop van een ticket via onze webshop. Koop hier je ticket. Oud Gasthuis OCMW Herentals. In samenwerking met de beroepsvereniging Ergotherapie Vlaanderen.
POST-HBO CURSUSSEN ERGOTHERAPIE Hogeschool van Amsterdam.
Welkom bij de post-hbo cursussen van Ergotherapie. De cursussen worden verzorgd door het lectoraat Participatie en Omgeving. Het lectoraat is onderdeel van het kenniscentrum ACHIEVE Amsterdam Centre for Innovative Health Practice van faculteit Gezondheid van de HvA. Voor informatie rondom de post-hbo cursussen kunt u contact opnemen via posthbo-ergotherapie@hva.nl. Cursus 28 sep 0900: 1700.:
ErgoAcademie Ergotherapie Nederland.
Eerstvolgende cursus: 13 november 2018. Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten in Nederland, heeft de afgelopen jaren de cursus DTE Directe Toegang Ergotherapie georganiseerd binnen de ErgoAcademie. Inmiddels bent u en vele collega ergotherapeuten DTE. Cursus Directe Toegang Ergotherapie. Eerstvolgende cursus: 12 juni 2018.
ergotherapeuten.
Praktijkgerichte cursus Aandacht voor de werkplek op 20 september en 4 oktober. Motorisch leren: binnen de revalidatie en fysieke training. Nieuwe interactieve en zeer praktische masterclass door prof.dr. Masterclass Motorisch zelfbeeld bij kinderen met en zonder DCD. Super" leuke en interessante cursus.

Contacteer ons