Op zoek naar ergotherapie master?

ergotherapie master
Ergotherapie Professionele bachelor Thomas More.
We sluiten de week af op locatie met een heus afscheidsritueel en sturen je trots de wereld van de ergotherapie in. Na je studie. Aan het werk. Aan het werk. Aan het werk. Bij je diploma ontvang je van de overheid meteen je officiële erkenning als ergotherapeut. Vanaf nu kan je in heel wat sectoren en functies aan de slag! Maar durf breder te kijken dan enkel naar het ergotherapieprofiel. Ook in coachende, coördinerende, en opvoedkundige jobs kan je je rijke bagage perfect inzetten. Instellingen voor personen met een verstandelijke beperking, psychiatrische ziekenhuizen of eenheden, begeleide woonvormen. Tweede bachelor via verkort traject. Leraar lager onderwijs. Zorgverbreding en Remediërend Leren. Master via schakeljaar.
sea life
Universiteit Gent: Master of Science in de ergotherapeutische wetenschap.
De doelstelling van de masteropleiding is jou als toekomstig ergotherapeut de nodige kennis en vaardigheden mee te geven zodat je binnen die verschillende werkdomeinen onderzoeks en managementfuncties kunt opnemen. De opleiding vormt je tot een master in de ergotherapie die naast de innoverende competentie over o.a.
lenen
Wat na je opleiding? Arteveldehogeschool Gent.
Zo kan je via een schakelprogramma doorstromen naar een Master in de Ergotherapeutische wetenschap of Master in de gezondheidsvoorlichting en bevordering. Alle info vind je op www.ugent.be/studiekiezer. Check ook www.hogeronderwijsregister.be en www.onderwijskiezer.be voor studiemogelijkheden in heel Vlaanderen. Ik wist dat ik met ouderen aan de slag wou, maar ik voelde me nog niet klaar om het werkveld in te gaan. oud-student Bachelor in de ergotherapie en Bachelor na bachelor in zorgmanagement.
kbc
Eerste Vlaamse masters in de Ergotherapeutische Wetenschap s. Gazet van Antwerpen.
Naast de 11 studenten die donderdag hun eerste diploma ontvangen, kunnen er nog maximaal vijf in tweede zittijd hun masterscriptie indienen. Met" de uitstroom van de eerste masters in de Ergotherapeutische Wetenschap wordt een toename verwacht van het wetenschappelijk onderzoek over het belang en effect van ergotherapie en verdere ontwikkeling en innovatie in het beroep, zegt Dominique Van de Velde, voorzitter opleidingscommissie master Ergotherapeutische Wetenschap UGent.
Onderwijskiezer.
De opleiding ergotherapie wordt interuniversitair georganiseerd UGent, KU Leuven, UHasselt, Universiteit Antwerpen, Vives, Thomas More, Howest, HoGent, Arteveldehogeschool, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Odisee, PXL. UGent is de penvoerende universiteit. Studenten schrijven zich voor het schakelprogramma aan de KU Leuven in.
Master ergotherapeutische wetenschap Universiteit Antwerpen.
Master in de ergotherapeutische wetenschap. Master in de ergotherapeutische wetenschap. De master ergotherapeutische wetenschappen is de ideale vervolgopleiding voor bachelors in de ergotherapie. De opleiding biedt ervaren en beginnende ergotherapeuten de mogelijkheid om zich te vervolmaken in onderzoek, management en beroepsinnovatie.
Onderwijskiezer.
De opleiding wil masters in de ergotherapie vormen die naast hun innoverende competentie over o.a. theorie en richtlijnontwikkeling ook functies kunnen opnemen in het middenkader en in het middenmanagement in de welzijns en gezondheidszorginstellingen. Verder biedt de opleiding tot master in de ergotherapie ook perspectieven in de onderwijssector.
Master in de ergotherapeutische wetenschap interuniversitaire opleiding.
master in toerisme. MASTER IN DE ERGOTHERAPEUTISCHE WETENSCHAP INTERUNIVERSITAIRE OPLEIDING. Het uitgangspunt van de opleiding is de eigen finaliteit van het beroep: occupatie of het menselijk contextueel handelen. De opleiding biedt een academische bovenbouw voor professionele bachelors in de ergotherapie.
Opleidingen Ergotherapie wat na je studies Odisee.
De Master in de Ergotherapeutische Wetenschap richt zich naar bachelors en gegradueerden in de Ergotherapie en naar gegradueerden in de arbeidstherapie. Blijf up-to-date en breid je kennis uit op het vlak van onderwijs, gezondheidszorg en sociaal-agogisch werk. Een paramedisch beroep.

Contacteer ons