Zoeken naar vacature ergotherapeut

vacature ergotherapeut
Ergotherapeut vacatures Simply Hired.
Je begeleid, samen met je collega ergotherapeut de voortgezette behandeling van patiënten met orthopedische problematieken zodat zij hun functionele potentieel. Ergotherapeut Waarneming in Ergotherapeut, Nederland. Vacature Ergotherapeut regio Leeuwarden Waarneming. Ben jij als ergotherapeut als zelfstandige beschikbaar voor de arbeidsmarkt.
vacature
Ergotherapeut-vacatures mei 2018 Indeed.com.
Je begeleid, samen met je collega ergotherapeut de voortgezette behandeling van patiënten met orthopedische problematieken zodat zij hun functionele potentieel. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: ergotherapie buitengewoon onderwijs begeleider jobstudent woonzorgcentrum opvoeder ziekenhuis zorgcoördinator ergotherapeut revalidatie.
vacature
VACATURE ERGOTHERAPEUTE OCMW Gemeente Laarne.
Voor het woonzorgcentrum Hof ten Kouter is het Ocmw van Laarne dringend op zoek naar een ergotherapeute. Je draagt bejaarden een warm hart toe en je bent een geëngageerde harde werker? Dan heeft het Ocmw van Laarne jou nodig om haar team te versterken.
vacature
ergotherapeut Zorgjobs.be.
Je werkt samen met artsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten. Ergotherapeut voor de dienst fysische revalidatie. Functie je werkt als ergotherapeut op de afdeling fysische geneeskunde en revalidatie; van daaruit op diverse hospitalisatieafdelingen en op het eigen revalidatiecentrum De" Trede, een. Ergotherapeute te Merchtem.
vacature
Vacature ergotherapeut jobs Monster.
Ontvang ergotherapeut jobs vacatures zodra ze online staan. We sturen je snel de nieuwste vacatures. Laat ons het werk voor je doen! Ons systeem zoekt automatisch naar vacatures die overeenkomen met je zoekopdracht en stuurt ze naar je e-mailadres. Vul je e-mailadres in" typebutton" titleE-mail" mij vacatures" valueE-mail" mij vacatures" classemailButtonModalPopup" btn-ghost" E-mail mij vacatures. Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monster en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monster. Plaats een vacature.
Zoersel personeelsdienst vacature ergotherapeut.
U bent hier Startpagina bestuur diensten AFD interne staf personeelsdienst vacature ergotherapeut. diploma: bachelor ergotherapie. contract: onbepaalde duur. Door therapeutische handelingen optimaliseert u het zelfstandig functioneren van de bewoners op fysiek vlak. Dat kan zich vertalen in het aanbieden van hulpmiddelen, het nemen van comfortondersteunende maatregelen en het stimuleren en ondersteunen van de zelfredzaamheid.
www.hetdak.org Vacature Ergotherapeut.
U ondersteunt uw collega's' in de zorg. U werkt in teamverband en u hebt een wezenlijke inbreng in de multidisciplinaire benadering van de bewoner. Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en polyvalente collega met goede sociale vaardigheden die zelfstandig en in teamverband kan werken.
Vacature Ergotherapeut Partena Extern.
Tijdens je aanloopperiode volg je een gespecialiseerde opleiding, met als doel onze klanten professionele eerstelijnshulp en ondersteuning te bieden. Je behaalde het diploma van ergotherapeut. Affiniteit met de sociale sector en het VAPH is een pluspunt. Je bent een sterk klantgericht persoon. Je profileert je als een enthousiaste, communicatieve en dynamische teamplayer met een flexibele ingesteldheid. Commerciële ervaring is een troef. Frans spreken schrikt je niet af. Je behaalde je rijbewijs B en beschikt over een wagen. Je bent bij voorkeur woonachtig in Vlaams-Brabant. Een open en jonge bedrijfscultuur met ruimte voor initiatief, inspraak en vernieuwing. Een aantrekkelijke werkplek met aandacht voor het welzijn van onze medewerkers. Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden. Flexibele werkuren met oog voor work-life balance. Een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen. Solliciteer online met jouw CV en motivatiebrief. Solliciteer Print E-mail deze vacature Terug.
8 Ergotherapie vacatures Academic Positions.
Students starting their PhD in September 2018 High-achieving dynamic individuals, who have an appetite for the research world and creativity, who thrive on. Opslaan als favoriet. U moet zich aanmelden of een account aanmaken om deze vacature op te slaan. Deze vacature delen.
Ergotherapeut-vacatures in Brussel mei 2018 Indeed.com.
Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! Ergotherapeut Waarneming in Ergotherapeut, Nederland. TMI 60 reviews België. Vacature Ergotherapeut regio Leeuwarden Waarneming. Ben jij als ergotherapeut als zelfstandige beschikbaar voor de arbeidsmarkt. Gesponsord vacature opslaan. Ergotherapeut voltijds 100% 38/38 contract bepaalde.
Ergotherapeut jobs in België Careerjet.be.
Kwaliteitsvolle zorg op mensenmaat Open en eerlijk, vol respect voor het leven Functiebeschrijving Als ergotherapeut werk je op de dienst SP loco. werkervaring voorleggen Je kan constructief samenwerken in team Je werkt zelfstandig in de uitvoering van jouw taken als ergotherapeut.

Contacteer ons