Op zoek naar handtherapie?

handtherapie
Wat is handtherapie? Hand Polstherapie Centrum.
U bevindt zich hier.: Wat is handtherapie? Wat is handtherapie? Handtherapie is een specialisatie binnen het vakgebied fysiotherapie en ergotherapie. De handtherapie houdt zich bezig met aandoeningen van o.a. spieren, pezen, botten, zenuwen, huid en gewrichten van de hand en/of pols.
lenen
Handtherapeut.
De handtherapeuten geven ook adviezen over hulpmiddelen en aanpassingen. Ze kunnen ook uw handfunctie in kaart brengen, hiervoor wordt soms gebruik gemaakt van een computersysteem. Ook kan de handtherapeut echos maken in het kader van uw behandeling.De volgende handtherapeuten zijn werkzaam binnen het HPC.:
unibet sports
handtherapie.com.
Het lidmaatschap staat open voor alle paramedici die. kennis en ontwikkelingen op het gebied van handtherapie willen bevorderen. Leden ontvangen 2 x per jaar het Nederlands Tijdschrift voor Handtherapie en kunnen tegen. gereduceerde tarieven naar de door NVHT georganiseerde activiteiten.
te koop costa del sol
PVMT Wim Dankaerts Tienen.
Contact en info. Handtherapie heeft als doel een patiënte na een letsel, brandwonde, chirurgie of bij een ziekteproces ter hoogte van de hand weer maximaal gebruik te laten maken van zijn of haar hand. Een handtherapeut is een kinesitherapeut of ergotherapeut met een aanvullende opleiding in de handtherapie.
lenen
Richtlijnen handtherapie.
mijnUMCG Uw online patiëntendossier Minder basiszorg in UMCG Het wat en waarom Werken in het UMCG Bekijk onze vacatures Groningen Cancer Center Alle informatie over kanker. De UMCG-website maakt gebruik van cookies. Deze website toont videos van onder andere Youtube.
Handweb: welkom nieuws handtherapie handrevalidatie.
Welkom op HandWeb. Op deze website vind je informatie over allerlei activiteiten op het gebied van de handtherapie.: cursussen, onderzoek, links en vacatures voor iedereen geïnteresseerd in de handtherapie. Onder de knop Praktijk Opleiding Handtherapie vind je alle informatie over aanmelding e.d.
handtherapie.com.
Samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring moet ertoe leiden dat de handtherapie naar een hoger niveau wordt gebracht. zoek uw handtherapeut. 22.08.2014 Handtherapeut gezocht. Kaarten met 554 afdelingen en praktijken handtherapie met fysio en/of ergotherapeuten, lid van de NVHT.
HOME I Handtherapie Leiderdorp.
Wel kan men zich certificeren met het certificaat handtherapeut Nederland CHT-NL. De handtherapeut die deze cerificering achter zijn of haar naam mag zetten voldoet aan de eisen die worden gesteld zoals deze door het Nederlands Vereniging voor Handtherapie NVHT in samenwerking met de Europese vereniging voor handtherapie zijn opgesteld.
Wat doen wij handtherapie Handencentrum.
Vacatures Handtherapie Nederland. Handtherapie helpt blijkt uit onderzoek. Conservatieve behandeling, dat wil zeggen spalktherapie en handtherapie, blijkt effectief te zijn in het bestrijden van klachten die gepaard gaan met duimbasisartrose. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Xpert Clinic, Handtherapie Nederland en Erasmus MC Rotterdam.
Handtherapie Slingeland Ziekenhuis.
Het team werkt ook nauw samen met andere specialisten uit het ziekenhuis en de orthopedisch instrumentmaker. Handtherapie Handtherapie is gericht op de revalidatie van een aandoening of na een chirurgische ingreep aan een hand. Het doel van handtherapie is dat u uw handen zo goed mogelijk kunt gebruiken bij uw dagelijkse taken thuis, op het werk of bij uw hobbys.

Contacteer ons