Zoeken naar ergotherapie opleiding

ergotherapie opleiding
Ergotherapie Hogeschool Gent.
De opleiding ergotherapie biedt je naast de broodnodige medische en psycho-pedagogische basisinformatie een pakket opleidingsonderdelen gericht op de beroepspraktijk. De leerinhoud clusteren we rond drie grote doelgroepen: fysieke revalidatie, kinderrevalidatie/ontwikkelingsstoornissen en geestelijke gezondheidszorg. Een bewuste keuze die als een rode draad doorheen je opleiding loopt.
lening

Zoek een ergotherapeut in uw provincie of gemeente via onze Ergotherapie Vlaanderen. U bent hier: Welkom Vorming/opleiding Ergo studeren. Ergotherapie is een 3-jarige, veelzijdige professionele bachelor opleiding met veel tewerkstellingsmogelijkheden. Het 1ste jr bestudeer je de gezonde mens en zijn handelen in zijn omgeving.
opstijgend vocht
Ergotherapie Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Ergotherapie. Wil jij de levenskwaliteit verbeteren van mensen met ontwikkelingsstoornissen, psychische problemen of lichamelijke moeilijkheden? En ben je bovendien contactvaardig en een creatief denker? Dan is de opleiding Bachelor in de ergotherapie jou op het lijf geschreven!
lenen
Ergotherapie AP Hogeschool.
Een ergotherapeut helpt mensen om vlotter te functioneren in hun dagelijkse leven. In de opleiding Ergotherapie leer je hoe je met kleine, creatieve ingrepen een groot verschil maakt voor personen met een lichamelijke of psychosociale beperking, kinderen met leermoeilijkheden of ouderen.
trapliften
Ergotherapie Hogeschool PXL. PXL.
Omdat we uiteraard ook verder kijken dan de eigen landsgrenzen, voldoet onze opleiding Ergotherapie helemaal aan de eisen beschreven door de World Federation of Occupational Therapists WFOT. ProbleemGestuurd Onderwijs PGO. Wouter gaat op bezoek bij zijn oma in het ziekenhuis.
Ergotherapie Odisee.
Hun cliƫnten zijn even gevarieerd als de klachten die ze behandelen. Ergotherapie is een begeleidings en behandelingsvorm voor kinderen, volwassenen en senioren met een tijdelijke of blijvende handicap of met andere gezondheidsproblemen. Ergotherapie is een professionele bacheloropleiding. Je volgt een opleiding van drie jaar, met telkens 60 studiepunten.
ergotherapie VIVES.
Het is de bedoeling dat je gedurende de opleiding zoveel mogelijk ervaring opdoet binnen de vier disciplines van de ergotherapie, met name fysieke revalidatie, geestelijke gezondheidszorg, ontwikkelingsproblemen en geriatrie. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een stageplaats.
Onderwijskiezer.
Ergotherapie Professionele bachelor. Ergotherapie is een opleiding die de zorg om de medemens centraal stelt. Ziekte of een handicap maken dagelijkse handelingen soms moeilijk tot bijna onmogelijk en de ergotherapeut helpt mensen om opnieuw zo zelfstandig mogelijk alle dagelijkse activiteiten uit te voeren.
Ergotherapie Professionele bachelor Thomas More.
Ook je opleiding afronden, doen we samen. Leren solliciteren of verder studeren? We hebben aan alles gedacht. We sluiten de week af op locatie met een heus afscheidsritueel en sturen je trots de wereld van de ergotherapie in. Na je studie.
Ergotherapie Howest.
Je maakt kennis met ergotherapie in al zijn vormen. Aan het eind van de rit ben je een ergotherapeut: klaar voor je eerste job en breed inzetbaar! Met drie unieke keuzeminors, Experience Challenge, Wellbeing Coaching en Adaptation Design heeft de opleiding Ergotherapie aan Howest net dat tikkeltje meer.

Contacteer ons