Op zoek naar Bachelor?

Bachelor
Bacheloropleidingen Universiteit Gent.
In sommige bacheloropleidingen kan je je voorbereiden op een niet-aansluitende master via keuzepakketten uit een ander studiegebied of minors. Kan dit niet, dan volg je een voorbereidingsprogramma. Wie een diploma van professionele bachelor heeft, kan via een specifiek schakelprogramma overgaan naar de masteropleidingen.
ba verzekering
Bachelor-opleiding op campus VIVES.
In VIVES krijg je lessen van docenten met veel expertise in het werkveld, maar kom je ook snel en concreet op de werkvloer terecht: met studiereizen, praktijkoefeningen en stages. Zo word je geleidelijk op je rol in de arbeidsmarkt voorbereid.
cursus coaching onderwijs
Studieloopbaan Van bachelor tot doctor Universiteit Antwerpen.
Op deze manier kan je sneller het bachelordiploma behalen. Je volgt een bachelor met studieduurverkorting om toegang te krijgen tot een masteropleiding. In tegenstelling tot studenten die een schakel of voorbereidingsprogramma volgen, behaal je via een bachelor met studieduurverkorting een bachelordiploma.
opleiding marketing hbo
Bachelor Bedrijfsmanagement Howest.
Financie en Verzekeringswezen. Specialisatietrajecten in afstandsonderwijs. Deze opleidingen zijn ook misschien iets voor jou? Kiezen" voor een bachelor Bedrijfsmanagement aan Howest is kiezen voor een praktijkgerichte opleiding met 2 stages, een sterke focus op actualiteit en digitalisering én samenwerking met het werkveld."
marketing
Bachelor in de Bouw Hogeschool PXL. PXL.
Wil je starten met je eigen bouwbedrijf? Dan ben je bij onze opleiding Bachelor in de Bouw zeker aan het juiste adres! Zowel een technische als een algemene vooropleiding sluiten goed aan bij de vorming tot Bachelor in de Bouw.
Bacheloropleidingen aan de Vrije Universiteit Brussel Vrije Universiteit Brussel.
Bachelor of Science in Business Economics en. Bachelor of Science in de Politieke Wetenschappen en de Sociologie: afstudeerrichting Politieke Wetenschappen. Bachelor of Science in de Politieke wetenschappen en de Sociologie: afstudeerrichting Sociologie. Bachelor of Science in de toegepaste economische wetenschappen.
Bachelor Wikipedia.
kiezen voor één bijkomend jaar op bachelor niveau, een bachelor na bachelor banaba in Vlaanderen, post bachelor of post-hbo in Nederland.; kiezen voor een schakelprogramma meestal eenjarig, bij technisch en natuurwetenschappelijk onderwijs tweejarig om in te stromen in een academische masteropleiding.;
bachelors Hogeschool Gent.
bachelor na bachelor. master na master. navormingen en studiedagen. Studieadvies en studiekeuzebegeleiding. Weet je niet welke studie bij jou past? Twijfel je tussen opleidingen? Wil je advies over structuur en regelgeving hoger onderwijs? Contacteer onze studieadviseur Pascal Van Geit via studieadvies@hogent.be of 09 243 33 89.
Bachelor chemie: studieprogramma.
studie en studentenbegeleiding. BACHELOR CHEMIE: STUDIEPROGRAMMA. Afhankelijk van de gekozen optie levenswetenschappen of materiaalwetenschappen neem je verder voor minstens 10 studiepunten keuzevakken chemie en algemene verbredingsvakken op totdat je aan een studiejaar van minimaal 60 studiepunten komt. Fysische organische chemie.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Bij ons studeren. U bent hier. Remove Bachelor filter Bachelor. Bachelor na bachelor 5 Apply Bachelor na bachelor filter. Postgraduaat 22 Apply Postgraduaat filter. Bijscholingen en studiedagen 28 Apply Bijscholingen en studiedagen filter. Graduaat HBO5 7 Apply Graduaat HBO5 filter.
Onderwijskiezer.
De logootjes achter de benaming geven extra informatie. STEM: in het programma van deze richtingen overheersen duidelijk de STEM-componenten. Lichte STEM: in het programma van deze richtingen zijn er duidelijke STEM-componenten, maar deze overheersen minder dan bij de echte STEM-richtingen.

Contacteer ons