Meer resultaten voor vacature ergotherapeut onderwijs

vacature ergotherapeut onderwijs
Ergotherapeut onderwijs vacatures NationaleVacaturebank.nl.
GrowWork is voor het CIZ op zoek naar een Onderzoeker Wlz voor de regio Zu Ergotherapeut of Fysiotherapeut voor het CIZ locatie Zuid-Limburg gezocht. 7 dagen geleden geplaatst 36 uur HBO Recruiter onderwijs Rotterdam. met onderwijs en ervaring als recruiter?
mazouttank verwijderen
Buitengewoon Onderwijs-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Ten Desselaer Buitengewoon Lager Onderwijs. Je fungeert als persoonlijke begeleider voor een 12 jarige jongen tijdens de schooldag in BuBaO Ten Desselaer, een lagere school die onderwijs aanbiedt voor. Vdab 11 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Lovenjoel.
lening
Jobs GO!
Sommige leerlingen vragen meer en andere zorg. Ze hebben specifieke onderwijs en ontwikkelingsbehoeften. Op school of op scholengroepniveau staat de zorgcoördinator in eerste lijn klaar voor ondersteuning, begeleiding en coördinatie van het zorgbeleid. Scholen doen ook vaak een beroep op gespecialiseerde mensen en middelen in verschillende sectoren. Naast de CLB-arts is er op het medische en paramedische niveau soms ook nood aan een verpleegkundige, logopedist, ergotherapeut of kinesitherapeut.
brussels charleroi airport
Vacatures Katholiek Onderwijs Vlaanderen.
Bouw jij onze organisatie mee uit? We zoeken een gedreven collegas om in het team secundair onderwijs van de Dienst Curriculum en Vorming aan de slag te gaan als: Expert secundair onderwijs studiedomein Maatschappij welzijn, 100%. Vacature projectleider ICT. 20 juni 2018.
Vacature Directeur
scholengemeenschap vrij basisonderwijs Beringen SGVBB Scholengemeenschap Vrij Basisonderwijs Beringen.
home // solicitaties // Ergotherapeut. Kandideer voor een job in onze scholengemeenschap! Solliciteren voor een job in onze scholengemeenschap doe je hier via de website. Zo word je opgenomen in de sollicitantenlijst van de scholengemeenschap. De directies zijn verplicht bij mogelijke vacatures te kiezen uit deze lijst. Om de vervanglijst up to date te houden ga je iedere week een mail ontvangen waarin je je gegevens en werksituatie kan aanpassen. We vragen je vriendelijk deze mails steeds te beantwoorden. Let op: De automailing start vanaf september. Leerkracht Lager onderwijs.
Ergotherapeut-vacatures in Oost-Vlaanderen juli 2018 Indeed.com.
een combinatie van rugschool en amubulante neurologische revalidatie te. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Eeklo. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: ergotherapie buitengewoon onderwijs begeleider jobstudent woonzorgcentrum opvoeder ziekenhuis zorgcoördinator ergotherapeut revalidatie.
Buitengewoon onderwijs Broeders van Liefde.
Ongeveer 500 onder hen volgen het gewoon onderwijs met ondersteuning van leerkrachten uit het buitengewoon onderwijs geïntegreerd onderwijs GON. De 7 scholen buitengewoon lager onderwijs en de 9 scholen buitengewoon secundair onderwijs waarvan 1 in Wallonië liggen verspreid over het hele Vlaamse land.
Vacature Ergotherapie-vacatures juli 2018 Indeed.com.
Gesponsord door t-groep vacature opslaan. Vacature ANIOS Ouderengeneeskunde in Eindhoven in ANIOS, Ned. TMI 62 reviews. Ook participeer je in de vakgroep artsen onderdeel van de dienst behandeling waaronder ook andere paramedische disciplines vallen zoals fysiotherapie. Gesponsord vacature opslaan. Ergotherapeut Waarneming in Ergotherapeut, Nederland.
Alle openstaande vacatures Jobsopschool.be.
Voltijdse betrekking en een deeltijdse betrekking van 03 09 2018 tot 30 06 2019 Boeiende, uitdagende en afwisselende job in een aangename werksfeer Kans om op korte en lange termijn mee te bouwen aan de school Inhoudelijke ondersteuning en opleidingskansen Vast uurrooster Betaling volgens barema Vlaamse Overheid Wij vragen: Een pedagogisch diploma: bachelor onderwijzer Interesse in het werken met kinderen met gedrags-en emotionele stoornissen Werkervaring in het buitengewoon onderwijs Een positieve attitude gekenmerkt door veerkracht en focus op mogelijkheden Een sensitief-responsieve houding Verantwoordelijkheid voor je klas en de bredere werking Leerbereidheid, soepelheid en aanpassingsvermogen Beschikbaarheid ook buiten de schooluren voor o.a. overleg Rijbewijs en eventueel eigen vervoer Een kerkelijk mandaat voor rooms-katholieke godsdienst Vacature details. Vacature voor Paramedisch personeel in Koekelare. Koen Denduyver De Regenboog Koekelare 32 0 51 58 05 10. Duur: 10 maanden, van 01/09/2018 tot 30/06/2019 Deeltijds of buiten de normale schooluren. MA DI WO DO VR. We zijn op zoek naar een ergotherapeut / kinesist als uitbreiding van onze bestaande paramedische ondersteuning voor de kinderen binnen basisaanbod en type 9.

Contacteer ons