Resultaten voor ergotherapie enschede

ergotherapie enschede
Ergo-Facto, voor het oplossen, verminderen en voorkomen van beperkingen.
De praktijk voor ergotherapie heeft zich gevestigd in Het Stadsveld in Enschede. De ergotherapeuten van Ergo-Facto richten zich op het oplossen, verminderen en voorkomen van beperkingen in het handelen die u kunt ervaren in het dagelijks leven. Via de huisarts of uw specialist kunt u een verwijzing krijgen voor ergotherapie.
autos verkopen
Livio Ergotherapie.
Ergotherapie Momenteel geselecteerd. Specialismen en medewerkers. Over de dienst. Over de dienst. Specialismen en medewerkers. Over de dienst. Specialismen en medewerkers. Elektronisch Clienten Dossier. Over Livio ZorgPunten. Activiteiten op Livio locaties. Sport en beweging. Leren masseren van nek, rug en schouders.
wordpress seo
5 ergotherapeuten in Enschede.
Ergotherapie Twente, locatie Geessinkbrink, Enschede. Ergotherapie Twente, locatie Van Deinselaan, Enschede. 5 km 5. 10 km 13. 25 km 20. 50 km 60. 100 km 191. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde ergotherapeuten in Enschede.
lenen
Ergotherapie Enschede De Telefoongids.
Ergotherapie in Enschede. Ergotherapie in Enschede. 2 resultaten in Enschede en omgeving. Geessinkbrink 7, 7544CW, Enschede. De ergotherapie Praktijk Twente is gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen en maakt deel uit van Fysiogym Twente. Beoordeel dit bedrijf 06-49723376 Toon nummer.
4 ergotherapeuten en 12 ergotherapielocaties in Enschede solvo.
Handtherapie Nederland Enschede. Bij solvo zijn ergotherapeuten aangesloten met verschillende specialismes. Zo kan een ergotherapeut je helpen bij revalidatie na een ongeluk. Ergotherapeuten bieden ook hulp aan mensen met een handicap of andere beperking die dagelijkse activiteiten niet meer goed kunnen uitvoeren. Een bij solvo aangesloten ergotherapeut kan je helpen weer mobiel te worden, bijvoorbeeld door middel van een aanpassing in je huis of door een rolstoeltraining. Capelle aan den IJssel. Toon alle steden voor Ergotherapie.
Ergotherapie in Twente Ergo Ik Kinder Ergotherapie Hengelo.
Daarnaast hebben we een aantal nevenvestigingen op scholen voor speciaal onderwijs en goede samenwerking met medische kinderdagverblijven in zowel Hengelo als Enschede. Graag willen wij samen met u en uw kind zoeken naar mogelijkheden om te komen tot optimale participatie in de thuis, school, en speelomgeving van uw kind. Wordt ergotherapie vergoed?
Ergotherapie Twente.
zelfredzaam en tevreden in het dagelijkse leven. 7544 CW Enschede. Kwaliteitsregister paramedici 79902756790. Wij helpen mensen die in hun dagelijkse leven allerlei praktische problemen ondervinden op het gebied van.: wonen werken vrije tijd. bij vaak langdurige klachten zoals. lichamelijke stoornissen pijn, bewegingsbeperkingen, verminderd uithoudingsvermogen, etc.
zelfkinderergo.nl Zelf! kinderergo.
Wat is de werkwijze van Zelf? Filmpje Ergotherapie Nederland. Ervaringen van ouders met Zelf! is de eerste praktijk voor kinderergotherapie in Enschede, gestart in mei 2009. Wij bieden laagdrempelige kinderergotherapie van hoge kwaliteit. is Ingrid de Haan en Christine Dorenbusch, twee kinderergotherapeuten.
Ergotherapie Medisch Spectrum Twente.
Ergotherapie in MST. Wij zijn met meerdere ergotherapeuten werkzaam op locatie Enschede. We observeren, analyseren en begeleiden mensen die een beperking of handicap ervaren. Het doel voor de patiƫnt is om in het dagelijkse leven zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.
Enschede.
7514 DZ Enschede. SL Louwesstraat 21. 7545 ER Enschede. 7534 JH Enschede. 7544 CW Enschede. 7523 BT Enschede. Tel: 053 711 36 55. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hof van Twente.

Contacteer ons