Resultaten voor ergotherapie enschede

ergotherapie enschede
5 ergotherapeuten in Enschede.
Ergotherapie Twente, locatie Geessinkbrink, Enschede. Ergotherapie Twente, locatie Van Deinselaan, Enschede. 5 km 5. 10 km 13. 25 km 20. 50 km 59. 100 km 191. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde ergotherapeuten in Enschede.
hotel charleroi
Ergotherapie in Twente Ergo Ik Kinder Ergotherapie Hengelo.
Daarnaast hebben we een aantal nevenvestigingen op scholen voor speciaal onderwijs en goede samenwerking met medische kinderdagverblijven in zowel Hengelo als Enschede. Graag willen wij samen met u en uw kind zoeken naar mogelijkheden om te komen tot optimale participatie in de thuis, school, en speelomgeving van uw kind. Wordt ergotherapie vergoed?
berekening lening
Ergo-Facto, voor het oplossen, verminderen en voorkomen van beperkingen.
De praktijk voor ergotherapie heeft zich gevestigd in Het Stadsveld in Enschede. De ergotherapeuten van Ergo-Facto richten zich op het oplossen, verminderen en voorkomen van beperkingen in het handelen die u kunt ervaren in het dagelijks leven. Via de huisarts of uw specialist kunt u een verwijzing krijgen voor ergotherapie.
trapliften
Enschede.
7514 DZ Enschede. SL Louwesstraat 21. 7545 ER Enschede. 7534 JH Enschede. 7544 CW Enschede. 7523 BT Enschede. Tel: 053 711 36 55. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hof van Twente.
Ergotherapie Medisch Spectrum Twente.
Ergotherapie in het MST. Wij zijn werkzaam met 4 ergotherapeuten op locatie Enschede. We observeren, analyseren en begeleiden mensen die een beperking of handicap ervaren. Het doel voor de patiƫnt is om in het dagelijkse leven zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.
Ergotherapie Twente.
zelfredzaam en tevreden in het dagelijkse leven. 7544 CW Enschede. Kwaliteitsregister paramedici 79902756790. Wij helpen mensen die in hun dagelijkse leven allerlei praktische problemen ondervinden op het gebied van.: wonen werken vrije tijd. bij vaak langdurige klachten zoals. lichamelijke stoornissen pijn, bewegingsbeperkingen, verminderd uithoudingsvermogen, etc.
zelfkinderergo.nl Zelf! kinderergo.
Wat is de werkwijze van Zelf? Filmpje Ergotherapie Nederland. Ervaringen van ouders met Zelf! is de eerste praktijk voor kinderergotherapie in Enschede, gestart in mei 2009. Wij bieden laagdrempelige kinderergotherapie van hoge kwaliteit. is Ingrid de Haan en Christine Dorenbusch, twee kinderergotherapeuten.
Ergotherapie Twente in Enschede Zorgzoeker Zilveren Kruis.
Zoek een zorgverlener. 7544 CW Enschede route. Deze zorgverlener is gecontracteerd voor ergotherapie. Voor deze zorgverlener is geen verklaring van uw huisarts nodig, tenzij de behandeling plaatsvindt op een schoollocatie. Ook in 2017 weer de beste service bij Zilveren Kruis.

Contacteer ons